Apparaten en accessoires
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Aardappelen schillen
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)600 g
-
water600 g
Dille-pesto
-
rode uien gehalveerd50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)60 g
-
pijnboompitten50 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
verse dille25 - 30 g
-
kappertjes op azijn20 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
Griekse yoghurt150 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Salade van nieuwe aardappelen en asperges
-
eieren5
-
water1300 g
-
groene asperges uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden400 g
-
komkommer (optioneel) in schijfjes (2 mm)150 g
-
pijnboompitten (optioneel) geroosterd, als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
595.8 mg
Eiwitten
22.9 g
Calorieën
2209.2 kJ /
528 kcal
Vetten
32.8 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraten
39.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Koken van speltgraan
Keine Bewertungen
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Tomatenmannetjes
Keine Bewertungen
Roggebrood
Keine Bewertungen
Pastasalade met groenten
1 Std.
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min